In de media is er momenteel veel aandacht voor BURGERHULPVERLENING.

Als vereniging willen we daar in meegaan.

Wilt u een EHBO cursus volgen dan kunt u zich  inschrijven. Op 9 februari 2019 starten we namelijk met een nieuwe cursus. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij.

Veel zorgverzekeraars vergoeden, al dan niet gedeeltelijk, de kosten van uw cursus. Informeer dus bij uw zorgverzekeraar.

Reanimatie met AED bediener, willen we u ook aanbieden. Wanneer we deze willen starten is nog niet zeker. Blijft u de site in de gaten houden!

Meld u aan via het secretariaat, dit kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (0182)-341080.

Reanimeren kun je leren

In Nederland overlijden jaarlijks 6400 mensen aan een hartstilstand. Uit onderzoek blijkt dat driekwart van de Nederlanders niet goed weet wat te doen als iemand een hartstilstand krijgt.

Dat gaan we veranderen!

Naast de landelijke organisatie  Hartstichting is het mogelijk om bij ons de 4uur durende cursus te volgen. Wij zijn sinds 2018 reanimatiepartner van de hartstichting. Zo kunt u een gedegen reanimatie opleiding volgen. Uiteraard met bediening van de AED. De AED is dat handige apparaat dat middels gesproken opdrachten helpt bij de reanimatie.

Speciaal en voor een ieder toegankelijk bieden wij aan:

• reanimatiecursus met bediening van AED
  • cursusduur: 1 dagdeel
  • gericht op reanimatie bij volwassenen en baby/kinderen mogelijk

Kijk voor actuele data op de site van de hartstichting en selecteer Stolwijk.

Inschrijven kan alvast via het inschrijfformulier of rechtstreeks via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.