Het herhalingsseizoen 2018-2019 komt er weer aan.

We gaan nu werken met groepen omdat de vereniging hard groeit.

De keuze is:

2x een zaterdagochtend (8:30 uur tot 12:00 uur)

1x een hele zaterdag (8:30uur tot 15:30)

Wilt u zich aansluiten bij onze vereniging dan kunt  contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In september 2018 zullen we weer gaan starten met de herhalingslessen voor de EHBO-ers.

Na vele jaren op de avonden te hebben lesgegeven is sinds 2016 dit op verzoek van de leden veranderd in de zaterdag(en).

1 hele zaterdag gepland. Deze les wordt gegeven door Yvonne de Ruijter of Karin van Dam

2x een zaterdagochtend. Deze les wordt gegeven door Sjaan van Bekkum of Myrna Koolman

Hieronder de data voor 2018 voor de EHBO lessen:

15 en 22 september : Sjaan van Bekkum

3 november : Karin van Dam

10 en 17 november : Myrna Koolman

8 december : Yvonne de Ruiter

De lessen bestaan uit reanimatie met AED, Eerst Hulp Aan Kinderen en Eerste Hulp Bij Ongevallen.

Reanimatie.

Daarnaast hebben we nog 2 avonden reanimatie met AED gebruik. Deze worden gegeven door ambulance personeel. (Co Verkerk is de coördinator hiervan).

De eerste avond staat gepland op donderdagavond 11 oktober.

Een extra oefenavond (dit is een open inschrijving en dus niet verplicht) donderdag 21 maart 2019.

Voor de reanimatieles(sen) is iedereen die kan aantonen te kunnen reanimeren(diploma/certificaat) welkom. Aanmelden kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kinder EHBO

In januari 2019 staan er 2 groepen gepland voor de Eerste Hulp aan Kinderen.

10 en 17 januari.

Wilt u met ons meedraaien dat kan, neem daarvoor contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voorwaarden is dat u in het bezit bent van een geldig Oranje Kruis certificaat.