Het herhalingsseizoen 2017-2018 zit er voor nu op.

In augustus 2018 hopen we hier weer kenbaar te maken wanneer we zullen gaan starten.

De keuze is:

2x een zaterdagochtend (8:30 uur tot 11:30uur)

1x een hele zaterdag (8:30uur tot 15:30)

Wilt u zich aansluiten bij onze vereniging dan kunt  contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In oktober 2017 zullen we weer gaan starten met de herhalingslessen voor de EHBO-ers.

Zodra er datums bekend zijn zullen wij deze hier vermelden.

Na vele jaren op de avonden te hebben lesgegeven is sinds 2016 dit op verzoek van de leden veranderd in de zaterdag(en).

1 hele zaterdag gepland. Deze les wordt gegeven door Yvonne de Ruijter

2x een zaterdagochtend. Deze les wordt gegeven door Sjaan van Bekkum

De lessen bestaan uit reanimatie met AED, Eerst Hulp Aan Kinderen en Eerste Hulp Bij Ongevallen.

Daarnaast hebben we nog 2 avonden reanimatie met AED gebruik. Deze worden gegeven door ambulance personeel. (Co Verkerk is de coördinator hiervan). De eerste avond staat gepland op DV. 23 maart 2017 (extra oefenavond en is niet verplicht, dit gebeurd na open inschrijving) en de verplichte avond in november 2017.

In januari 2018 staan er 2 groepen gepland voor de Eerste Hulp aan Kinderen.

Wilt u met ons meedraaien dat kan, neem daarvoor contact op met het secretariaat. Voorwaarden is dat u in het bezit bent van een geldig Oranje Kruis certificaat.