Wanneer u reeds in bezit bent van een EHBO, Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) of reanimatie diploma van het Oranje Kruis bent u van harte welkom bij onze vereniging.

Wij zijn reanimatiepartner van de Hartstichting ook dan bent u van harte welkom.

• Onze leden komen vanuit Stolwijk, Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude, Schoonhoven, Haastrecht, Vlist, Gouderak, Oudewater, Moordrecht, Hekendorp, Polsbroek, Kamerik en Gouda.
  • Wanneer u zich aanmeld ontvangen wij graag een copy van uw pasje. Hierop staat vermeld de naam, en diplomanummer. Dit is van belang bij het verwerken van de gegevens naar het Oranje Kruis. U kunt u aanmelding sturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Geef in het schrijven wanneer u EHBO heeft, ook aan of u voorkeur heeft voor 2x een zaterdagochtend of 1x een hele zaterdag.
  • Voor Kinder EHBO en Reanimatie is de herhalingsles in de avond.