Naast onze ruim 400 donateurs zijn wij toch op zoek naar u.

Het donatiebedrag wat jaarlijks wordt opgehaald/automatisch geïncasseerd wordt hebben wij hard nodig. Dit wordt gebruikt om  onze leden te kunnen bij scholen. Dit is hard nodig, de regelgeving is en wordt steeds strenger. Wij worden steeds vaker gevraagd bij evenementen en moeten dus onze kennis paraat hebben en houden.

Naast dat commerciële instellingen onze hulp vragen bij een evenement wordt er steeds vaker een beroep gedaan door andere organisaties, denk hierbij aan de oranjevereniging, winkeliersvereniging. Dit proberen wij gratis te doen en te houden.

Voor minimaal €5,-- per jaar steunt u de EHBO vereniging Stolwijk enorm. We hebben de status ANBI waardoor u uw gift kunt aftrekken bij uw inkomstenbelasting.

Wilt u ons steunen dan kunt onder het kopje "automatisch incasso" een formulier downloaden en ingevuld en ondertekend aan ons retourneren. Vergeet u dan niet het bedrag wat u jaarlijks wilt doneren in te vullen.