Naast het aanbieden van opleidingen voor het verlenen van Eerste Hulp, biedt de EHBO vereniging Stolwijk inzet bij evenementen aan.

Heeft u een evenement waarbij u EHBO-ers nodig heeft.

U krijgt dan tegen betaling gediplomeerde EHBO-er(s). De EHBO-er(s) zijn gedurende de tijd dat uw evenement duurt zichtbaar aanwezig.

Wij hebben richtlijnen qua prijs voor het inhuren van EHBO-er(s), maar u bent vrij hiervan af te wijken. Mede doordat wij de status ANBI hebben is het aantrekkelijk om een gift te geven.

Wilt u een aanvraag indienen dan kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier

Voor het inhuren van EHBO-er(s) vindt u hier de voorwaarden. En mocht u akkoord gaan met deze voorwaarden dan kunt u dit formulier invullen en ondertekenen en vervolgens opsturen naar het secretariaat of mailen naar :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.