In mei is de volgende groep raadsleden opgeleid. Voor u als burger starten erbij diverse EHBO verenigingen en reanimatiepartners van de Hartstichting ook cursussen. De cursus reanimeren met AED gebruik zal u in 4uur aangeleerd worden. Wat is nu 4uur als u er een leven mee kunt reden. De meeste reanimaties gebeuren in de privesferen, en dan bent u de juiste persoon om de hulp te verlenen. Het kost u in 2018 maar 4uur en er zijn geen kosten aanverbonden!

Inmiddels zijn er door EHBO vereniging Stolwijk al 79 personen opgeleid. Volgt u daarom nu de reanimatiecursus, om de zogenaamde 6 minuten zone te overbruggen en de overlevingskans te vergroten.

EHBO vereniging Stolwijk, verzorgt op 24 november nog de reanimatiecursus. deze is vol! Voor donderdagavond 22 november zijn nog 4 plaatsen beschikbaar

Bij voldoende aanmeldingen willen we op donderdagavond 22 november (start 18:00uur)nog een cursus gaan verzorgen. Neemt u hier voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op!