Kom in actie!

Rabobank Krimpenerwaard draagt verenigingen uit de

regio een warm hart toe. Daarom stelt zij €50.000 euro

beschikbaar met de Rabobank Clubkas Campagne! Ook

wij doen mee en we hebben jouw hulp nodig!

Stemmen

Van dinsdag 28 maart tot en met dinsdag 11 april 2017 mogen de leden van

Rabobank Krimpenerwaard vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan

maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard!

Oproep aan alle leden

Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk stemmen te werven. Ben jij lid van Rabobank

Krimpenerwaard? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen

geven aan onze vereniging. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas

Campagne op rabobank.nl/krimpenerwaard.

Doe mee en stem op

EHBO vereniging Stolwijk

NIEUWE LOCATIE

Sinds oktober 2016 zijn we veranderd van cursuslocatie.

We mogen onze lessen volgen in de ruimte die behoord bij zwembad ons polderbad

We hebben daar een heerlijke ruimte met vloerverwarming, waardoor het minder koud is om tijdens het oefenen op de grond te liggen.

Op  zaterdag 3 september waren we aanwezig zijn bij het evenement Krimperwaards Mooiste. Een mooie run door Stolwijk, waarbij de opbrengst is voor het  Jeugdsportfonds Krimpenerwaard! Wij willen een ieder hartelijk bedanken voor zijn/haar inzet.

Op zaterdag 10 september 2016 organiseert de Rabobank Krimpenerwaard de vijfde editie van Krimpenerwaard in Beweging!

EHBO vereniging Stolwijk heeft zich daar voor aangemeld, dus wandel of fietst u mee, sponsor dan de EBHO-vereniging. Bij de start wordt u gevraagd voor welke organisatie/vereniging u gaat wandelen of fietsen. Dan geeft u netjes door voor de EHBO vereniging Stolwijk.

Bronvermelding website Rabobank Krimpenerwaard.

Voor wie?
Speciaal voor verenigingen, stichtingen & scholen in de Krimpenerwaard organiseren wij op zaterdag 10 september 2016 alweer de vijfde editie van Krimpenerwaard in Beweging! Tijdens deze gezellige en sportieve dag kunnen verenigingen, stichtingen & scholen een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen/wandelen. Daarnaast vieren wij onze 5e editie met een muziekspektakel van Radio 538 DJ's On Tour op het horecaplein in het Loetbos.

Voor de kinderen organiseren wij dit jaar een avontuurlijke sprookjesbosroute en een stoere survivaltocht in het Loetbos. Nieuw dit jaar is de mini triatlon voor de jeugd, die van start gaat bij de Surfplas. Kinderen kunnen zelf of met hun ouders aan deze tochten meedoen.

Hoeveel kan de ingeschreven vereniging/stichting/school verdienen?
Krimpenerwaard in Beweging werkt heel eenvoudig. Voor elke deelnemer die de fietsroute uit fietst of de wandelroute uitloopt, stort Rabobank Krimpenerwaard € 5,-(fietsroute) of € 3,50 (wandelroute, kabouterroute, survivaltocht, mini triatlon) op de verenigingsrekening. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging/stichting is € 750,-.

DENKT U AAN ONS?