Giften & Sponsoring

Als vereniging kunnen wij niet zonder giften. Vanwege onze ANBI-status zijn alle giften aftrekbaar van je inkomstenbelasting.

Sinds 2017 organiseert de Rabobank de clubkassponsoractie en hiervoor schrijft de EHBO-vereniging Stolwijk zich in. In 2017 mochten wij een bedrag van € 313,46 ontvangen en in 2018 was dit een mooi bedrag van € 342,55.

Naast deze actie is er Krimpenerwaard in Beweging vanuit de Rabobank Krimpenerwaard. Ook hiervoor schrijft de EHBO-vereniging zich in. De bedragen variëren van €5,- tot €15,- per jaar.

Het komt tevens voor dat wij voor het posten bij evenementen een gift ontvangen van het betreffende evenement of de organisatie.

Op dinsdag 11 juni 2019 werd de cheque aan 19 goede doelen in de Krimpenerwaard overhandigd.  EHBO vereniging Stolwijk mocht een cheque ontvangen van € 1000,- ten behoeve van het opleiden van de leerlingen uit groep 8 op de basisschool. JEUGD EHBO A, is waar deze leerlingen voor worden opgeleid.

EHBO-vereniging Stolwijk biedt haar gratis diensten als ‘sponsoring’ aan bij:

  • Activiteiten van de Oranjevereniging Stolwijk
  • Speelweek Stolwijk
  • Sinterklaasintocht
  • Stolwijkse Braderie

Om deze activiteiten gratis te blijven aanbieden zijn wij afhankelijk van giften van bedrijven en particulieren. Neem je contact met ons op wanneer je ons wilt steunen?