Aanmelden reanimatiecursus 2023

Gratis herhalingsles reanimatie voor burgerhulpverleners voor inwoners uit de Krimpenerwaard. Wanneer je geen burgerhulpverlener bent kan je uiteraard ook een herhalingsles volgen. De kosten voor 2023 bedragen € 25,00. Je kan je via dezelfde link aanmelden, vooraf betalen maar je ontvangt dan geen restitutie.

Sinds 1 januari 2023 worden er minder burgerhulpverleners via het landelijk oproepsysteem van HartslagNu! opgeroepen. Dit komt dat zij niet tijdig hun bijscholing hebben gevolgd.

In samenwerking met de gemeente Krimpenerwaard gaat EHBO-vereniging Stolwijk daarom gratis een herhalingsles reanimatie aanbieden aan burgerhulpverleners in de gemeente Krimpenerwaard die stonden ingeschreven op 1 januari 2023.

Ben jij burgerhulpverlener in de gemeente Krimpenerwaard? Dan kom je in aanmerking voor het volgen van de gratis herhalingsles reanimatie.

Je kunt je hier inschrijven, of door te mailen naar ehbostolwijk

Bij inschrijving geef je toestemming dat we je gegevens delen met de Nederlandse Reanimatie Raad. Zo kun je na afloop een certificaat downloaden.

De inschrijving is definitief als je onze voorwaarden accepteert en de factuur hebt betaald.

Na het volgen van de herhalingsles ontvang je het factuurbedrag weer terug.

Nadat je de herhalingsles goed heeft afgerond, ontvang je een veiligheidsvestje voor burgerhulpverleners. Zo ben je bij een reanimatieoproep duidelijk herkenbaar als burgerhulpverlener van HartslagNu!

Zien we je inschrijving tegemoet?