EHBO aan Kinderen

De herhalingsles voor EHBO aan Kinderen duurt twee uur. Met name gastouders en medewerk(st)ers van kinderdagverblijven volgen deze cursus. De groep die deze herhalingslessen volgt is klein, omdat het onderdeel EHBO aan Kinderen sinds 2017 geïntegreerd is in de volwaardige EHBO-cursus.

De kosten van de herhalingsles EHBO aan Kinderen bedragen €22,50 voor 2022. Veel zorgverzekeraars vergoeden – bij aanvullende pakketten – de kosten. Kijk hiervoor op de volgende website: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus. Daarnaast zijn steeds meer werkgevers bereid een financiële bijdrage te leveren aan het volgen van een cursus. Vraag na of dit ook voor jou geldt.

Tijdens de cursus EHBO aan Kinderen komen verschillende kinderziektes, verwondingen, reanimatie met AED-gebruik, stabiele zijligging en oefening van het oplossen van verslikking aan bod. Wij gebruiken tijdens de cursus en herhalingslessen een reanimatie oefenbaby en een reanimatie oefenpeuter.

Op zaterdag 18 september 2021 hebben wij weer onze jaarlijkse herhalingsles Kinder EHBO gehad. Wil jij zeker zijn dat je in 2022 weer up-to-date bent, meld je dan via het contactformulier aan voor het volgen van de herhalingles.

Wilt u een les volgen meld u dan aan voor het volgen van deze herhalingsles. Door contact op te nemen met onze secretaris kunt u de voorkeurstijd aangeven.