Lid worden?

Als je automatisch opgeroepen wilt worden voor het volgen van een van de aangeboden herhalinglessen, dan kun je contact met ons opnemen of het inschrijfformulier in te vullen.

Jaarlijks betaal je in de maand februari je contributie. Dit gaat per automatisch incasso. Voor het automatisch incasso formulier verwijzen we je naar ‘Formulieren’ op de pagina, of klik om het formulier te downloaden. De prijzen voor de contributie worden jaarlijks bekeken en ze worden tijdens de jaarvergadering in januari vastgelegd.

EHBO-vereniging Stolwijk verzorgt de herhalingslessen met name op zaterdagen. Voor 2022 zijn er vanaf september tot november vier groepen die de hele dag de herhalingsles volwaardige EHBO volgen. Daarnaast is er één groepen die tweemaal een ochtend herhalingsles volwaardige EHBO volgen. Voor beide opties geldt dat je acht uur herhalingsles volgt, zodat je voor het hele jaar weer conform de laatste regels bent bijgeschoold.

De herhalingsles voor EHBO aan Kinderen duurt twee uur en deze les is altijd in de maand februari. In 2022 was deze les ’s avonds, wij onderzoeken of dit op een zaterdagochtend kan.

De herhalingslessen voor de reanimatie met AED-gebruik worden gedurende het hele jaar gegeven. Kijk voor het meest actuele aanbod op de website van de Hartstichting.

Voor 2022 gelden de volgende prijzen:

  • Volwaardige EHBO: €40,-
  • EHBO aan Kinderen: €22,50
  • Reanimatie met AED-gebruik: €22,50
  • Reanimatie specifiek voor burgerhulpverleners: €22,50

Veel zorgverzekeraars vergoeden – bij aanvullende pakketten – de kosten. Kijk hiervoor op de site: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus. Daarnaast zijn steeds meer werkgevers bereid een financiële bijdrage te leveren aan het volgen van de herhalingsles(sen). Informeer bij je werkgever of zorgverzekeraar of dit ook voor jou geldt.