Lid worden?

Als je automatisch opgeroepen wilt worden voor het volgen van een van de aangeboden herhalingslessen, dan kun je contact met ons opnemen of het inschrijfformulier in te vullen.

Jaarlijks betaal je in de maand maart je contributie. Dit gaat per automatisch incasso. Voor het automatisch incasso formulier verwijzen we je naar ‘Formulieren’ op de pagina, of klik om het formulier te downloaden. De prijzen voor de contributie worden jaarlijks bekeken en ze worden tijdens de jaarvergadering in januari vastgelegd.

EHBO-vereniging Stolwijk verzorgt de herhalingslessen met op de zaterdagen. Voor 2024 zijn er zowel in het voorjaar (25 mei 2024) als in het najaar (5 oktober 2024) herhalingslessen. Je volgt acht uur herhalingsles, zodat je voor het hele jaar weer conform de laatste regels bent bijgeschoold.

De herhalingsles voor EHBO aan Kinderen duurt twee uur en deze les is altijd in de maand februari.

De herhalingslessen voor de reanimatie met AED-gebruik worden gedurende het hele jaar gegeven. Kijk voor het meest actuele aanbod op de website van de Hartstichting.

Voor 2024 gelden de volgende prijzen:

  • Volwaardige EHBO: € 45,- (niet leden betalen € 50,00)
  • EHBO aan Kinderen: €25,- (niet leden betalen € 27,50)
  • Reanimatie met AED-gebruik: €25, (niet leden betalen € 30,00)
  • Reanimatie specifiek voor burgerhulpverleners: €27,50 (niet leden betalen € 30,00)

Veel zorgverzekeraars vergoeden – bij aanvullende pakketten – de kosten. Kijk hiervoor op de site: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus. Daarnaast zijn steeds meer werkgevers bereid een financiële bijdrage te leveren aan het volgen van de herhalingsles(sen). Informeer bij je werkgever of zorgverzekeraar of dit ook voor jou geldt.