Donateur worden?

Je kunt al vanaf € 10,- donateur worden van EHBO-vereniging Stolwijk. Ieder jaar komt er een lid van de EHBO-vereniging bij je langs om het geld op te halen. Het is ook mogelijk om een automatisch incasso aan ons af te geven, zodat jaarlijks in februari het bedrag van je rekening afgeschreven wordt. Het automatisch incassoformulier is hier te downloaden, maar het formulier is ook te vinden bij ‘Formulieren‘.

Het geld dat de EHBO-vereniging jaarlijks van de donateurs ontvangt, besteden wij aan oefenmateriaal voor opleidingen en herhalingslessen. Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met de Oranje Vereniging Stolwijk, de organisatie van de Sinterklaasintocht en de Speelweek Stolwijk. Zij kunnen, mede door jouw donatie, gebruikmaken van onze EHBO’ers en materialen.

De EHBO-vereniging Stolwijk heeft de ANBI-status. Deze ANBI-status is ook voor jou belangrijk, want je kunt alleen giftaftrek bij de inkomstenbelasting krijgen voor giften aan instellingen die een beschikking van de Belastingdienst hebben. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Belastingdienst.